Over Sjoerd Appij Haarwerken

Sjoerd Appij Haarwerken staat al sinds 1972 garant voor vriendelijke service, deskundig advies, kwaliteit en een ruime keuze in modellen en kleuren op voorraad. Onze haarwerken zijn zo deskundig op maat gemaakt dat ze zonder plakmiddelen blijven zitten tijdens regen, wind, fietsen, sporten en zwemmen! Ook zijn we trots op onze service achteraf. Mocht er iets zijn, dan mag u altijd terugkomen zolang u het haarwerk draagt en zullen wij herstellen wat nodig is. Uiteraard kunt u hier (na afspraak) op wachten. Onze studio is sfeervol ingericht en uitgerust met aparte paskamers voor ultieme privacy. U wordt geholpen door een professioneel team dat zich volledig heeft toegelegd op het maken, aanmeten en leveren van prachtige haarwerken.


De haarwerkers van Sjoerd Appij Haarwerken hebben allen jarenlange ervaring in het haarwerkvak. Vervolgens zijn zij opgeleid tot gecertificeerde haarwerkers. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van mallen, het toepassen van verschillende knooptechnieken en het aanmeten en in model brengen van alle soorten haardelen, haarwerken en haarstukken voor dames en heren. In april 2015 mocht haarwerker Maja van den Berg-Brugmans in Tokyo een Award in ontvangst nemen als Haarwerkspecialiste van het Jaar 2014 voor Europa; een prachtige erkenning voor haar werk dat ze sinds 1979 met veel liefde uitoefent op de Amstelveenseweg.


Sjoerd Appij Haarwerken heeft een uitstekende reputatie. U bent verzekerd van professionaliteit en discretie, de klant is hier nog echt koning! In onze studio toont de haarwerkspecialist u haarwerken in diverse uitvoeringen, kleuren en lengtes. U krijgt deskundig advies waarbij rekening gehouden wordt met uw uiterlijk, stijl, werk en zelfs de sporten die u beoefent. U kunt in alle rust bepalen welk type haarwerk het beste bij u past.


Speciaal voor huis- en/of ziekenhuisbezoeken komen de haarwerkers van Sjoerd Appij Haarwerken bij u langs. Ze komen zowel voor het aanmeten als het afleveren van uw haarwerk. Een bezoek van deze haarwerkspecialisten is onderdeel van onze service. Het is vrijblijvend en geheel gratis.


Medisch

Er zijn verschillende oorzaken voor haarverlies (alopecia of alopecia areata): ziekte, medicijnen, stress, hormoonontregeling, erfelijke aanleg en ouderdom. Deze kunnen leiden tot (tijdelijke) haaruitval, dun haar, kale plekken of kaalheid. In een persoonlijk consult kunt u uzelf hierover laten informeren.

Meer informatie
Cosmetisch

Altijd al gedroomd van weelderige lange lokken, of net even een andere look voor die speciale gelegenheid of voor de afwisseling een heel andere coupe? Maak kennis met de vele mogelijkheden waarmee een kapsel met volume en glamourlook voor iedereen bereikbaar kan worden.

Meer informatie

Vrijblijvend advies voor een haarwerk op maat?

Neem vandaag nog contact met ons op!

020 644 42 96