Goede doelen

Stichting Look Good…Feel Better

Stichting Look Good....Feel Better

Stichting Look Good…Feel Better geeft op een positieve manier praktische informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker. Dit doen ze door het geven van workshops, individuele behandelingen en het verstrekken van informatie, tips en adviezen.

Wij werken graag mee aan de workshops in ziekenhuizen van de Stichting Look Good…Feel Better. We laten zien welke pruiken mogelijk zijn in de betreffende situaties; we beantwoorden vragen en geven uitgebreide adviezen.

Ga naar de website van Stichting Look Good...Feel Better


Stichting Puik voor elkaar

Stichting Puik voor elkaar

De Stichting Puik voor Elkaar geeft pruiken aan vrouwen die als gevolg van behandelingen tegen kanker hun haar (gaan) verliezen en zelf geen pruik kunnen betalen. Er zijn vandaag de dag helaas nog steeds veel vrouwen die een passende pruik zelf niet kunnen betalen. Noodgedwongen zien deze vrouwen daarom af van de aankoop van een pruik, terwijl een pruik hen juist zou kunnen helpen zich een beetje beter te voelen in een periode waarin ze toch al zo kwetsbaar zijn. Daarom krijgen zij een gratis ‘puike pruik’. De stichting wil zoveel mogelijk vrouwen in Nederland helpen. Dat is hun missie. Voor meer informatie: www.puikvoorelkaar.nl

De Stichting Puik voor Elkaar stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de pruiken die zij weggeeft. De stichting werkt alleen samen met gecertificeerde haarwerkers die bekend staan om hun deskundigheid en jarenlange ervaring. Wij zijn er trots op dat de stichting ons heeft uitgekozen om deze mensen, die het zo nodig hebben, te helpen.

Ga naar de website van Stichting Puik voor elkaar

Vrijblijvend advies voor een haarwerk op maat?

Neem vandaag nog contact met ons op!

020 644 42 96